Jag fuktar läpparna och kysste mig iväg


Huvud går bombom, är trött och skulle gärna sova bort hela dagen, men ikket nu ska jag städa undan sen gårdagen och sen blir de alla favvo serierna repris i rad på kanal 5 , watch it! Pusssss


Awesomeness


Just precis idag har jag fått vara en lycklig flickvän i hela 7 månader ♥


Just say that everything is alright

Today var en vanlig dag på prao platsen, och senare på dagen så får man gäster så som Benji och Titti från RIXFM som är uppe i norrland i lilla fina Boden och sänder. Naaiz då har man lassat sallad åt radiokändisar, stolt gurl. Sista dagen var idag också.. lite smått sorgligt men 300 riksdaler fick man också av Hamid, man tackar och bockar dom passade in bra på kontot mitt!


OREGANO

Hemma från en 3 timmars stan tripp med My och Lottapotta. Vi hann med en jäääkla massa My klippte sig de vart sidecut , hur jäkla snygg som helst blev bruden! Sen kikade vi runt på staden och ett hanssonshäng. Och förresten! Glömt berätta att jag praoar med Cornelia den här veckan på Oregano, en salladsbar. Och de är kul, faktiskt grymt kul + att vi får äta där gratis är ett stort pluuus!

Kors


                                          
Mitt huvud går bombombom och gör ajajaj och är lite förvirrat sen gårdagen. Har då skickat in min beställning nu efter mina efterlängtade kors örhängen som kommer nog innom några dagar får man hoppas


Winnerbäck

                     
Bara ett litet fet garv på Kajsa som lider av brutala tvångstankar och ska lära sig alla fina Lars låtar är väl sisådär hundra men mer än hälften är ju för härliga han förstår mig så bra den fina lasse, men kämpa på du honey!


Men jag har samma trasor & röker samma marlboro

När magen är mätt  jag är nyduschad, blir de förhoppningsvis utgång, kanon bra!


Right right, turn off the lights,
We're gonna lose our minds tonight,
What's the deal, yo?
I love when it's all too much,
5am turn the radio up


IQ BEFRIAD



Kan någon säga när man egentligen blir för gammal för att sitta och puta med läpparna som en liten fjortis i cam? Well aldrig hoppas jag, för de är faktiskt ett helt okei tidsfördriv och tackar gudarna för webcam. Ett pling i mobilen och fick ett erbjudande att fara och sova hos Kim låter lite för härlig, yes thank's! Kims mor Sari ska hämta upp mig klockan åtta prick så nu ska jag få lite mat i magen och packa med lite godis till min hungrigaman.


Keep us safe until the night


En tjäj hoppade och studsade nyss fram på gatan hon såg som lite för lycklig ut, skulle själv också vilja trippa fram på gatan av lycka

Hör pratet från hela storasläkten ändå upp på övervåningen dom är här för min bror fyller år, hipphurra nu är du en p12;a for real. Fika och slisk i mängder och snart kines mat sen får man se vad kvällen har att bjussa på!                                     
                                       
Grattis älskadefina lillebror! Bilden är från ett besök i huvudstaden hos farfar vår, var då verkligen inte någon blekfis så behöver jag ens säga att det var lov, sommarlov.

You can do it

Nu tänkte jag eller nu SKA jag gå och fixa mig lite te och krypa ner i min mojsiga säng för min kropp skriker efter lite vila efter en eller två timmar med tre härliga people på Step in! Måste erkänna att jag är fan i mig väldans otränad sen jag la ner hästkariärren , skärpning amanda skärpning.


Don't you let me go, let me go tonight


Paradise and brighter days

  
Åh häi alla som fortfarande ids titta in.
Lite om dagen började med en föreläsning i Luleå om en grabb som varit nazist och haft en trasslig uppväxt, riktigt hemskt var de men ändo helt okäi. Lite shopping och ett maghäng med fina Felicia inte fy skam alls, mätt och belåten tog jag bussen hem med min klass. Resten av dagen blev att tjillatdillen hemma hos Kim senare kom Anton och någon annan poooojk.


DESPERATE HOUSEWIFES



MISSA FÖR I TUSAN INTE , hållde själv på att glömma dom älskade fruarna nu ska jag kila till soffan
och slå på kanal 5 med lite hallonsmootie in my hand!


Vi blir aldrig som dom från stan

Måste erkänna att jag har ont i hela kroppen brukar aldrigaldrig brukar ens röra på fläsket än när jag måste har tagit mig till Step in och överlevt där med Lisa i hela 2 timmar lite stooolt är jag nog ändå!
En promenix till tjäjen en snabbis och sen hemåt mötte Kim på vägen som jag försökte hoppa på och skrämma men de misslyckades förstås. Seeeen massa tv och mojs at my place , massvis med kilo kärlek till dig elskling.

Bloggen suger, men livet leeeker och tänker inte missa en sekund!


ska aldrig mer

klippa mig, förövrigt klippte jag mig då idag och de ser förjävligt ut. Gråter en skvätt eller två och sen en förändring
Står mellan att skaffa hårförlänging eller att klippa de ännu kortare och raka en bit av ena sidan, fan om mamma inte ger mig cash till en hårförlängning så
FRAM MED RAKAPPARETEN!


And i'm like, fuck you.

Åh varför ska vissa brudar vara så här ingen som vet ingen som vet, lite små irri blir man då! Näi nu drar jag in till stan för att umgås med Kimpis och några andra fräna gubbar.


Jag är ingen soldat

Min helg har jag tillbringat med massa goa people's på lördagen - myskväll hos min tös Lisa med hon och Frippä freddy. När grabben dragit satt vi uppe och pratade till 4 på morgonen skönt att prata ut med någon efter allt gorm i veckan tror nog att tösen vet allt om mig, no secrets. När vi väl tagit oss upp efter nån timmes sömn så blev de scones bakande lite senare tog jag mitt pick och pack till älskade skogen kusån till min älskade Kim, taco och massa film va veldit med mojs

Och nu sitter jag här kom nyss hem från en ärenderunda på stan med mammsingen min , myssss att umgås med tanten då och då!
 
Ett par nya tränings brallsingar fick följa med mig hem.



Åhlens 349 riksdaler!


Same heart beats



I'm still alive but I'm barely breathing
Just prayed to a God that I don't believe in
Cause I got time while she got freedom
Cause when a heart breaks, no it don't breakeven

What am I suppose to do
When the best part of me was always you and
What am I suppose to say
When I'm all choked up and you're okay
I'm falling to pieces, yeah
I'm falling to pieces
They say bad things happen for a reason
But no wise words gonna stop the bleeding


hennes & mauritz



Efter att kikat runt på H&Ms hemsida så klickade jag hem dessa finisar och de mesta kommer redan nästa vecka , mucho bra!
Extra nöjd med den gröna skjortan som jag suktat efter läääänge nu


Den rådjursblicken är så gjord

En långpanna morotskaka och en plåt snickerskaka får avsluta min kväll, helt stolt efter att krigat ihop kakorna som smakade hyfsat faktiskt. Nu ska jag ta en dusch och sen kanske en pingla kommer och övernattar hos mig , tokigt braigt!


Just the way you are

 Sista lektionen var språkval som slutade halv 4 så for jag och Lisa in till bodentown och for runt sen tog vi bussen till tjäjen och hämtade hennes tjocka mysiga vinter jacka som lär behövas nu i kylan de är ju minus grader ute nu förhelsike!
Sen började vi vandra mot mig och här hände de inte alls mycket mest prat om allt möjligt, tror inte att de finns nått bättre än att prata med Lisa.
Vi kan prata om allt och alla, überbra!


främling på min loftsäng på en lördagsnatt

Hemma efter en mysmiddag på bränna med min sötpingla och älskade mormor, med mätta magar så drar jag och Felicia ut på lite missions!


Autumn



Vill ha vill ha vill ha den mysiga perfekta hösttröjan mysig stickad och peace örhängen har jag alltid varit svag för och dom här var ju inte lite fina , blir noga att klicka hem dom här gobitarna de kliar verkligen i fingrarna!


Olle Hedberg



Åh såååå fin röst.


Teenage crime

Nyblogg igen , omstart brukar de väl kallas

Tillfällig header är de också tills jag får ork till att fixa till någon som är lite finemang iallfall!

Nu ropar mamma att de är mat  , tacos blir kvällens krubb precis som förra fredagen fast då hos min fina Sarap i luleå de är tydligen bara vi på planet jorden som äter banan i våran tacos!
Och Kim och idol blir kvällens sällskap

Guess what? saknar förra fredagen faktiskt, sitta hos söliga Sara och sen dra ut i dimman med störtsköna people och sen kuligheterna på Clubnordic
Ajaj vad mina fossingar värkte efter den kvällen, men värt de var de allt!


Slänger in i bilden sen kvällen Eli , jag , Jenny och Sariz


RSS 2.0